A Gábor és Svejkovszky Építésziroda dinamikusan fejlődő kreatív csapatot alkot. A cég nyolc építésztervezőből áll, akik összeszokott csapatként nagy léptékű projektek tervezésében nagy gyakorlattal rendelkeznek. Az irodában működő tagok mindegyike rendelkezik külföldi tapasztalattal. Irodánk Budapest II. kerületében található a Pasaréti úton. A hatékony, állandóan fejlesztett infrastruktúrájával, gyorsan képes reagálni a feladatokra.

A cég fő profilja az építészeti generáltervezés, mely a fő koncepció tervektől kezdve a hatósági engedélyezési terveken át a kivitelezéshez szükséges tervdokumentációkig mindent magába foglal. A velünk dolgozó szakági tervezőcégekkel kialakított jó kapcsolat révén gyors és minőségi megoldások születnek. Ez garantálja, hogy az egyes beruházások magas minőségi műszaki tartalmat hordozzanak.

A feladatok megoldásánál mindig szem előtt tartjuk annak komplexitását és a lehető legjobb megoldást kívánjuk nyújtani. Ezek mellett nagy hangsúlyt fektetünk az építmények hatékonyságára, használhatóságára és fenntarthatóságára, melyek a gazdaságos megépítés és üzemeltetés alapjai. A kívánt minőségre nagy hatással van a kivitelezés, ezért fontosnak tartjuk az építés fázisában a kivitelezővel való jó kapcsolatot és együttműködést.

A tervezés véleményünk szerint a Megbízóval közösen végzett kreatív alkotási folyamat ahol a Beruházói elképzelések megvalósításához maximális szakmai tudásunkat nyújtjuk.

Terveink elkészítéséhez ArchiCAD 24 Bim változatát használjuk.

A cég története:

A céget két építészmérnök Gábor Kálmán és Svejkovszky Anita alapította 1997-ben. Mindkét alapító tagja több neves építészirodában szerezte tapasztalatát. A cég magját alkotó két építész 2002-ben közel egy évet Japánba dolgozott, ahol betekintést nyerhettek egy teljesen különböző kultúra építészetébe. Tokyo-ban szerzett tapasztalatokra alapozva irodánk az elmúlt 15 évben folyamatosan jelen van az építészeti tervezés piacán, ahol évről évre egyre komolyabb és jelentősebb beruházások generáltervezését végzi.

Bízunk benne, hogy a jövőben az Ön elképzeléseinek megvalósításában is közreműködhetünk.


Gábor Kálmán

okleveles építészmérnök

+36 20 388 5669